Tabulkové čokolády
Širový výběr prémiových čokolád jak odrůdových tak i plněných. Pečlivý výběr jakostních kakaových bobů, převážně z Jižní Ameriky a mistrovské zpracování, zaručuje tu nejvyšší kvalitu. Říká se, že kvalitu čokolády určuje obsah kakaa. Není tomu tak. Kvalitu určují kakaové boby a zpracování.
Konzumní čokolády se konšují (zušlechťovací proces) 8 hodin i méně a jakostní čokolády až 72 hodin.
Nejprodávanější
Značky
Mléčná čokoláda s karamelem se slaným máslem a kousky sušenky. Ideální sladkost na cesty.
Mléčná čokoláda s mandlemi, lískovými oříšky a kandovanými borůvkami. Ideální svačinka na cesty.
Bílá čokoláda bez cukru. Se sladidlem Maltitol.
Bílá čokoláda s jahodami bez cukru. Se sladidlem Maltitol.
Hořká čokoláda bez cukru. Se sladidlem Maltitol.
Hořká čokoláda s mátou bez cukru. Se sladidlem Maltitol.
Mléčná čokoláda bez cukru se sladidlem Maltitol.
Lískooříšková mléčná čokoláda bez cukru. Se sladidlem Maltitol.
Mléčná čokoláda s mandlemi bez cukru. Se sladidlem Maltitol.
Hořká čokoláda 72% bez cukru. Se sladidlem Maltitol.
Hořká čokoláda s pomerančem bez cukru. Se sladidlem Maltitol.
Jediná složka, kakao Criollo, redukované v pastě mechanickými studenými procesy. Extrémně čistá, silná identita, překvapivě vyvážená chuť, která připomíná kakaové boby, ale méně...