Tabulkové čokolády, Strana 5
Nejprodávanější
Značky

Gianduja lískooříšková čokoláda s celými lískovými oříšky (24%).

Hořká čokoláda s celými lískovými oříšky (24%)

Mléčná čokoláda s celými lískovými oříšky (24%)

Jediná složka, kakao Criollo, redukované v pastě mechanickými studenými procesy. Extrémně čistá, silná identita, překvapivě vyvážená chuť, která připomíná kakaové boby, ale méně...

Tato kvalitní jemná krémová hořká čokoláda nechává vyniknout aroma nepraženého kakaa Criollo a má přirozeně ovocnou a květinovou chuť. Špetka kakaového másla dodá správnou...

Tato jemná krémová čokoláda je vyrobena ze dvou složek: kakaové pasty a mízy z kokosového květu. Kompromis hořké čokolády a sladké chuti.

Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády. Jedinečná chuť: svěží, sladká a citrusová čokoláda. První čokoláda vyrobená s certifikovanou kůrou "Siracusa Lemon CHZO",...

Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády, zejména rychlým přechodem od čokoládové chuti do pomerančové kůry, která vytváří skutečně vyvážené chutě. Nepoužívá se...

Právě v této čokoládě se krásně rozvinul aromatický charakter peruánského kakaa ve všech jeho odstínech. Míza z kokosového květu umocňuje jemnost, zatímco růžová himalájská sůl...

Nepražené a rozdrobené lískové ořechy „Tonda Gentile Romana“ (18 %) vytvářejí „nugátový“ efekt a jejich jemné aroma se dokonale mísí s příchutí kakaa Criollo. Rovnováha mezi...

Neuvěřitelně chutné, uspokojující a dobře vyvážené. Krém Gianduia vyrobený ze syrových lískových oříšků "Tonda Gentile Romana" obaluje jemně drcené lískové oříšky (30%) a celé...

Kakao a banán rostou ve stejném prostředí a jsou přirozeně příbuzné. Jasně patrná afinita také na patře, kde ovocné tóny našeho jednopůvodního peruánského kakaa zpočátku...