Truffles
Truffles neboli čokoládové lanýže jsou vyráběné z ganache* obaleném kakaem. Původ hledejme ve Francii ve 20. letech 20. století. V té době cukrářský učeň Augusta Escoffiera omylem smíchal horkou smetanu s čokoládou a čokoládový lanýž byl na světě. Původně vyráběl puding, ale tento omyl přivedl na svět novou čokoládovou delikatesu.
*Ganache je směs smetany s čokoládou.
Nejprodávanější
Značky
Čokoládové truffles od francouzských mistrů čokolády. Malé 40g balení je ideální velikost pro příležitostné mlsání. Vhodné do kabelky nebo hotelového pokoje
Čokoládový lanýž (ganache) obalený v nízkotučném kakau s kousky karamele v elegantní mini krabičce je ideální velikost pro mlsání z kabelky.
Užít si je a umět se o ně podělit! To se snadno řekne, ale hůř udělá. Výtečné jemný čokoládový lanýž - ganache (ganáž) z jemné smetany a kvalitní hořké čokolády, a to vše...
Užít si je a umět se o ně podělit! To se snadno řekne, ale hůř udělá. Jemný čokoládový lanýž obalené ve voňavém hořkém kakau s jemnou lahodnou příchutí perlivého Champagne, pro...
Užít si ho a podělit se o něj! Jemné čokoládové lanýže obalené ve voňavém hořkém kakau s oblíbenou příchutí lískových oříšků z Francie, od největšího výrobce této speciality.
Užít si ho a podělit se o něj! Jemné čokoládové lanýže obalené ve voňavém hořkém kakau s oblíbenou příchutí slaného másla a karamelu z Francie, od největšího výrobce této...
Ganage (náplň) z jemné belgické čokolády a smetany obalená ve vysoce kvalitním hořkém kakau v příchutí Champagne. Nadčasové a ideální pro každou příležitost!
Užít si je a umět se o ně podělit! To se snadno řekne, ale hůř udělá. Výtečné jemný čokoládový lanýž - ganache (ganáž) z jemné smetany a kvalitní hořké čokolády, to vše obalené...
Čokoládová ganache (čti ganáš) se 70% čokolády s lehkou příchutí Cappuccina v elegantním bílém boxu, to jsou originál francouzské lanýže. Bez palmového oleje.
Vynikající jemné čokoládové lanýže z Francie - čistá chuť ganache (smetana 33% a hořká čokoláda 60%) v jakostním hořkém kakau v elegantní černé dóze.