Nugát
Co je vlastně nugát? Nugát je cukrářská hmota z cukru, pražených mandlí nebo oříšků (vlašský ořech a lískový ořech jsou nejběžnější) a doplněná dalšími složkami (například kandovaným ovocem). Je používám jako náplň do pralinek nebo jako samostatný produkt.
Jeden z nejkvalitnějších nugátů je Gianduia nugát, který jako první začal vyrábět italský chocolatier Caffarel. Gianduia nugát se vyznačuje vysokým podílem lískových oříšků. Není náhodou, že Gianduia nugát od Caffarel je považován za nejkvalitnější a to právě díky ĺískovým oříškům z Itálii z oblasti Piemonte.
Nejprodávanější
Značky
8 kusů jednotlivě balených sněhuláků z jakostního gianduja nugátu.
Jakostní nugátové kousky s lískovými oříšky.
Pomazánka z hořké čokolády z lískových oříšků Piemonte.
Kombinace nejlepší čokolády a nejlepších lískových ořechů z Piemontu přináší sametové a naprosto jedinečné potěšení.
Směs čokoládových bonbónů Cremino. Classico, Extra noir, 4 Emozioni di gusto, Pistacchio.
Nejlahodnější směs čokoládových bonbónů.
Oblíbená italská specialia Gianduia. Lískooříškový nugát s vysokým obsahem oříšků Piemonte
Bohatý sortiment krémově plněných pralinek Cremino, Gianduiotti a Piemonte nabízených v elegantní a kvalitně zpracované dárkové krabičce.