Nugát
Co je vlastně nugát? Nugát je cukrářská hmota z cukru, pražených mandlí nebo oříšků (vlašský ořech a lískový ořech jsou nejběžnější) a doplněná dalšími složkami (například kandovaným ovocem). Je používám jako náplň do pralinek nebo jako samostatný produkt.
Jeden z nejkvalitnějších nugátů je Gianduia nugát, který jako první začal vyrábět italský chocolatier Caffarel. Gianduia nugát se vyznačuje vysokým podílem lískových oříšků. Není náhodou, že Gianduia nugát od Caffarel je považován za nejkvalitnější a to právě díky ĺískovým oříškům z Itálii z oblasti Piemonte.
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
Nugátové sousta z lískooříškového nugátu.
Lahodná klasická pomazánka Gianduia s 15% piemontských lískových ořechů Přírodní recepty bez palmového oleje.
Dvě vrstvy čokolády Gianduja obklopující jemný lískový krém.
Vrstvený nugát z gianduja hořké lískooříškové čokolády a z gianduja lískooříškové mléčné čokolády.
Piemontem vytvořil Caffarel mistrovské dílo, které kombinuje krémová čokoláda Gianduia s křupavými celými lískovými oříšky
Nugát z tmavé čokolády s celými lískovými ořišky Piemonte
Krémový mléčný a lískooříškový gianduia nugát s vysokým podílem lískových oříšků a lahodný gianduia nugát s celými piemonte lískovými oříšky.
Gianduia nugát s vysokým obsahem piemont oříšků
Směs pralinek v dárkovém balení ve zlaté barvě s mašlí. Piemonte - Unikátní mléčná a tmavá čokoláda Gianduia s celými lískovými oříšky Nocciolotta - Skořápka z...
Směs pralinek v dárkovém balení. Piemonte - Unikátní mléčná a tmavá čokoláda Gianduia s celými lískovými oříšky Nocciolotta - Skořápka z mléčné čokolády...
Směs čokoládových bonbónů Cremino. Classico, Extra noir, 4 Emozioni di gusto, Pistacchio.
Oblíbená italská specialia Gianduia. Lískooříškový nugát s vysokým obsahem oříšků Piemonte




