Nugát
Co je vlastně nugát? Nugát je cukrářská hmota z cukru, pražených mandlí nebo oříšků (vlašský ořech a lískový ořech jsou nejběžnější) a doplněná dalšími složkami (například kandovaným ovocem). Je používám jako náplň do pralinek nebo jako samostatný produkt.
Jeden z nejkvalitnějších nugátů je Gianduia nugát, který jako první začal vyrábět italský chocolatier Caffarel. Gianduia nugát se vyznačuje vysokým podílem lískových oříšků. Není náhodou, že Gianduia nugát od Caffarel je považován za nejkvalitnější a to právě díky ĺískovým oříškům z Itálii z oblasti Piemonte.
Nejprodávanější
Značky
Jakostní nugátové kousky s lískovými oříšky.
Lahodná klasická pomazánka Gianduia s 15% piemontských lískových ořechů Přírodní recepty bez palmového oleje.
Pomazánka z hořké čokolády z lískových oříšků Piemonte.
Piemontem vytvořil Caffarel mistrovské dílo, které kombinuje krémová čokoláda Gianduia s křupavými celými lískovými oříšky
Nugát z tmavé čokolády s celými lískovými ořišky Piemonte
Kombinace nejlepší čokolády a nejlepších lískových ořechů z Piemontu přináší sametové a naprosto jedinečné potěšení.
Oblíbená italská specialia Gianduia. Lískooříškový nugát s vysokým obsahem oříšků Piemonte
Bohatý sortiment pralinek plněných jemnými krémy, Cremino a Gianduia, nabízených v elegantní a kvalitně zpracované dárkové krabičce.