Hořká čokoláda, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Extra hořká čokoláda s malinami a karamelizovanými mandlemi.
Extra hořká tabulková čokoláda s mátovými cukrovými krystaly.
Extra hořká čokoláda s karamelizovanými pistáciovými zrnky.
Extra hořká čokoláda s kandovanou pomerančovou kůrou a karamelizovanými mandlemi.
Neuvěřitelně chutné, uspokojující a dobře vyvážené. Krém Gianduia vyrobený ze syrových lískových oříšků "Tonda Gentile Romana" obaluje jemně drcené lískové oříšky (30%) a celé...
Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády. Jedinečná chuť: svěží, sladká a citrusová čokoláda. První čokoláda vyrobená s certifikovanou kůrou "Siracusa Lemon CHZO",...
Nepražené a rozdrobené lískové ořechy „Tonda Gentile Romana“ (18 %) vytvářejí „nugátový“ efekt a jejich jemné aroma se dokonale mísí s příchutí kakaa Criollo. Rovnováha mezi...
Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády, zejména rychlým přechodem od čokoládové chuti do pomerančové kůry, která vytváří skutečně vyvážené chutě. Nepoužívá se...
Právě v této čokoládě se krásně rozvinul aromatický charakter peruánského kakaa ve všech jeho odstínech. Míza z kokosového květu umocňuje jemnost, zatímco růžová himalájská sůl...
Nečekaně krémová M!lky rostlinná čokoláda, kulatý pocit, vyvážená chuť kakaa, správně sladká z nektaru kokosových květů. Čokoláda vyrobená z inovativního hydrolyzovaného...
Extra hořká tabulková čokoláda s limetkovou šťávou a mátovými cukrovými krystaly.