Cacao Crudo (Itálie), Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády, zejména rychlým přechodem od čokoládové chuti do pomerančové kůry, která vytváří skutečně vyvážené chutě. Nepoužívá se...
Právě v této čokoládě se krásně rozvinul aromatický charakter peruánského kakaa ve všech jeho odstínech. Míza z kokosového květu umocňuje jemnost, zatímco růžová himalájská sůl...
Do 80% tmavého základu je přimícháno 9 % plodů Goji a stejný díl celých loupaných zrn pohanky. Výsledkem je konzistence mezi měkkostí bobulí a mimořádně křupavým efektem, který...
Nepražené a rozdrobené lískové ořechy „Tonda Gentile Romana“ (18 %) vytvářejí „nugátový“ efekt a jejich jemné aroma se dokonale mísí s příchutí kakaa Criollo. Rovnováha mezi...
Neuvěřitelně chutné, uspokojující a dobře vyvážené. Krém Gianduia vyrobený ze syrových lískových oříšků "Tonda Gentile Romana" obaluje jemně drcené lískové oříšky (30%) a celé...
Kakao a banán rostou ve stejném prostředí a jsou přirozeně příbuzné. Jasně patrná afinita také na patře, kde ovocné tóny našeho jednopůvodního peruánského kakaa zpočátku...