Tabulkové čokolády, Strana 3
Nejprodávanější
Značky

Neuvěřitelně chutné, uspokojující a dobře vyvážené. Krém Gianduia vyrobený ze syrových lískových oříšků "Tonda Gentile Romana" obaluje jemně drcené lískové oříšky (30%) a celé...

Kakao a banán rostou ve stejném prostředí a jsou přirozeně příbuzné. Jasně patrná afinita také na patře, kde ovocné tóny našeho jednopůvodního peruánského kakaa zpočátku...

Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády. Jedinečná chuť: svěží, sladká a citrusová čokoláda. První čokoláda vyrobená s certifikovanou kůrou "Siracusa Lemon CHZO",...

Nepražené a rozdrobené lískové ořechy „Tonda Gentile Romana“ (18 %) vytvářejí „nugátový“ efekt a jejich jemné aroma se dokonale mísí s příchutí kakaa Criollo. Rovnováha mezi...

Zavřete oči a nechte se unést nejušlechtilejší vůní malin. Spojení kakaa Criollo s jeho ovocnými vůněmi a lehce kyselou chutí malin (11,3 %). Metoda lyofilizace chrání barvy,...

Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády, zejména rychlým přechodem od čokoládové chuti do pomerančové kůry, která vytváří skutečně vyvážené chutě. Nepoužívá se...

Právě v této čokoládě se krásně rozvinul aromatický charakter peruánského kakaa ve všech jeho odstínech. Míza z kokosového květu umocňuje jemnost, zatímco růžová himalájská sůl...

Nečekaně krémová M!lky rostlinná čokoláda, kulatý pocit, vyvážená chuť kakaa, správně sladká z nektaru kokosových květů. Čokoláda vyrobená z inovativního hydrolyzovaného...

Gianduja lískooříšková mléčná čokoláda s lískooříškovou náplní.

Gianduja lískooříšková mléčná čokoláda s pistáciovou náplní.

Alpská mléčná čokoláda Constanze Reber jemně plněná jakostním pistáciovým marcipánem z čerstvě pražených zelených pistácií a lískooříškovým nugátem v jemné mléčné čokoládě.

Nová Mozart hořká čokoláda (72%) s náplní z čerstvě pražených pistácií a lanýžovou náplní (14%).