Podle značek, Strana 8
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
Právě v této čokoládě se krásně rozvinul aromatický charakter peruánského kakaa ve všech jeho odstínech. Míza z kokosového květu umocňuje jemnost, zatímco růžová himalájská sůl...
Lahodná kombinace hořké čokolády s jakostním mandlovým marcipánem se švestkovou náplní.
Nepražené a rozdrobené lískové ořechy „Tonda Gentile Romana“ (18 %) vytvářejí „nugátový“ efekt a jejich jemné aroma se dokonale mísí s příchutí kakaa Criollo. Rovnováha mezi...
Užít si je a umět se o ně podělit! To se snadno řekne, ale hůř udělá. Jemný čokoládový lanýž obalené ve voňavém hořkém kakau s jemnou lahodnou příchutí perlivého Champagne, pro...
Neuvěřitelně chutné, uspokojující a dobře vyvážené. Krém Gianduia vyrobený ze syrových lískových oříšků "Tonda Gentile Romana" obaluje jemně drcené lískové oříšky (30%) a celé...
Zavřete oči a nechte se unést nejušlechtilejší vůní malin. Spojení kakaa Criollo s jeho ovocnými vůněmi a lehce kyselou chutí malin (11,3 %). Metoda lyofilizace chrání barvy,...
Dárková kabelka s umělými květy a malým dřevěným motýlem plněná pralinkami z bílé čokolády s nugátovým krémem
Bílé čokoládové pralinky plněné čokoládovým krémem Ganache
Čokoládový bonbón plněný lískooříškovým nugátovým krémem (23%) a mandlovým krémem (35%).
Mléčné mini čokolády plněné lískooříškovým nugátovým krémem v dárkovém balení s barevným dřevěným motýlem
Pravá Reber Constanze Mozart srdíčka špičkové kvality z lískooříškového nugátu a pistáciového marcipánu v jemné alpské mléčné čokoládě zaručuje pravý gurmánský zážitek....
Pravá Reber Mozartova srdíčka špičkové kvality z jemného lískooříškového nugátu a pistáciového marcipánu z čerstvých zelených pistácií, to vše zahalené v jemné hořké čokoládě....




