Podle značek, Strana 4
-
Guenthart (Německo)
-
Vergani (Itálie)
-
Vanoir (Itálie)
-
Bruyerre (Belgie)
-
Cacao Crudo (Itálie)
-
Quickburry
-
NOVI (Itálie)
-
Baratti Milano (Itálie)
-
Reber (Německo)
-
Ruedesheimer Confiserie (Německo)
-
Chocmod (Francie)
-
Caffarel (Itálie)
-
Schluckwerder_Carstens (Německo)
Nejprodávanější
Značky

Jemná mléčná čokoláda s pistáciovou náplní a kousky pistácií.

Mléčná čokoláda s Crispy rýží.

Neuvěřitelně chutné, uspokojující a dobře vyvážené. Krém Gianduia vyrobený ze syrových lískových oříšků "Tonda Gentile Romana" obaluje jemně drcené lískové oříšky (30%) a celé...

Kakao a banán rostou ve stejném prostředí a jsou přirozeně příbuzné. Jasně patrná afinita také na patře, kde ovocné tóny našeho jednopůvodního peruánského kakaa zpočátku...

Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády. Jedinečná chuť: svěží, sladká a citrusová čokoláda. První čokoláda vyrobená s certifikovanou kůrou "Siracusa Lemon CHZO",...

Nepražené a rozdrobené lískové ořechy „Tonda Gentile Romana“ (18 %) vytvářejí „nugátový“ efekt a jejich jemné aroma se dokonale mísí s příchutí kakaa Criollo. Rovnováha mezi...

Zavřete oči a nechte se unést nejušlechtilejší vůní malin. Spojení kakaa Criollo s jeho ovocnými vůněmi a lehce kyselou chutí malin (11,3 %). Metoda lyofilizace chrání barvy,...

Budete překvapeni aromatickou intenzitou této čokolády, zejména rychlým přechodem od čokoládové chuti do pomerančové kůry, která vytváří skutečně vyvážené chutě. Nepoužívá se...

Právě v této čokoládě se krásně rozvinul aromatický charakter peruánského kakaa ve všech jeho odstínech. Míza z kokosového květu umocňuje jemnost, zatímco růžová himalájská sůl...

Nečekaně krémová M!lky rostlinná čokoláda, kulatý pocit, vyvážená chuť kakaa, správně sladká z nektaru kokosových květů. Čokoláda vyrobená z inovativního hydrolyzovaného...

Gianduja lískooříšková mléčná čokoláda s lískooříškovou náplní.