Podle značek, Strana 10
-
Guenthart (Německo)
-
Vergani (Itálie)
-
Vanoir (Itálie)
-
Bruyerre (Belgie)
-
Cacao Crudo (Itálie)
-
Quickburry
-
NOVI (Itálie)
-
Baratti Milano (Itálie)
-
Reber (Německo)
-
Ruedesheimer Confiserie (Německo)
-
Chocmod (Francie)
-
Caffarel (Itálie)
-
Schluckwerder_Carstens (Německo)
Nejprodávanější
Značky
Výpis produktů
Mléčné mini čokolády plněné lískooříškovým nugátovým krémem v dárkovém balení s filcovou beruškou pro štěstí
Dárkové balení pravých Reber Mozartových srdíček špičkové kvality s jemným lískooříškovým nugátem, pistáciovým marcipánem a dvěma vrstvami výtečné čokolády - výrazné hořké a...
Lahodná klasická pomazánka Gianduia s 15% piemontských lískových ořechů Přírodní recepty bez palmového oleje.
Pralinky z mléčné čokolády plněné lískooříškovým krémem s obilninami (55%)
Luxusní kazeta s filcovým víčkem a dřevěnou cedulku s nápisem, naplněná pralinkami z mléčné čokolády s náplní nugátového krému
Mini nugátové čokolády v dárkové krabičce s filcovou dekorací
6 kusů bílých plněných pralinek z bílé čokolády plněných nugátovým krémem v dárkové krabičce s přívěškem na klíče z masivního ušlechtilého kovu.
Čokoládová pralinka plněná lískooříškovým nugátovým krémem a mandlovým krémem
Višně kyselky (tmavě červené a velmi kyselé višně) jsou dlouhodobě naloženy v alkoholu (brandy Asbach) a poté zalité do jemné hořko-sladké čokolády. Bez cukrové krusty.
Dvě vrstvy čokolády Gianduja obklopující jemný lískový krém.
Vrstvený nugát z gianduja hořké lískooříškové čokolády a z gianduja lískooříškové mléčné čokolády.
Čokoládový bonbón z mléčné čokolády plněný nugátovým krémem a celým lískovým oříškem od Italských mistrů čokolády.




