Truffles
Truffles neboli čokoládové lanýže jsou vyráběné z ganache* obaleném kakaem. Původ hledejme ve Francii ve 20. letech 20. století. V té době cukrářský učeň Augusta Escoffiera omylem smíchal horkou smetanu s čokoládou a čokoládový lanýž byl na světě. Původně vyráběl puding, ale tento omyl přivedl na svět novou čokoládovou delikatesu.
*Ganache je směs smetany s čokoládou.
Nejprodávanější
Značky

Čokoládový lanýž (ganache) obalený v nízkotučném kakau s kousky karamele v elegantní mini krabičce je ideální velikost pro mlsání z kabelky.

Užít si je a umět se o ně podělit! To se snadno řekne, ale hůř udělá. Jemný čokoládový lanýž obalené ve voňavém hořkém kakau s jemnou lahodnou příchutí perlivého Champagne, pro...

Užít si je a umět se o ně podělit! To se snadno řekne, ale hůř udělá. Výtečný jemný čokoládový lanýž s ganache (ganáže) z hořké 70% čokolády obalené ve voňavém hořkém kakau z...