Truffles
Truffles neboli čokoládové lanýže jsou vyráběné z ganache* obaleném kakaem. Původ hledejme ve Francii ve 20. letech 20. století. V té době cukrářský učeň Augusta Escoffiera omylem smíchal horkou smetanu s čokoládou a čokoládový lanýž byl na světě. Původně vyráběl puding, ale tento omyl přivedl na svět novou čokoládovou delikatesu.
*Ganache je směs smetany s čokoládou.
Řazení produktů
Značky
Výpis produktů
Čokoládový lanýž (ganache) obalený v nízkotučném kakau s kousky karamele v elegantní mini krabičce je ideální velikost pro mlsání z kabelky.
Užít si je a umět se o ně podělit! To se snadno řekne, ale hůř udělá. Jemný čokoládový lanýž obalené ve voňavém hořkém kakau s jemnou lahodnou příchutí mandlí a slazeným...
Užít si je a umět se o ně podělit! To se snadno řekne, ale hůř udělá. Jemný čokoládový lanýž obalené ve voňavém hořkém kakau s jemnou lahodnou příchutí perlivého Champagne, pro...
Užít si je a umět se o ně podělit! To se snadno řekne, ale hůř udělá. Výtečné jemný čokoládový lanýž - ganache (ganáž) z jemné smetany a kvalitní hořké čokolády, to vše obalené...
Užít si je a umět se o ně podělit! To se snadno řekne, ale hůř udělá. Výtečné jemný čokoládový lanýž - ganache (ganáž) z jemné smetany a kvalitní hořké čokolády se slazeným...




