Reber - historie firmy

V roce 1865, téměř rok poté, co se “pohádkový král “ Ludvík II. stal králem Bavorska, měli vznešené dámy     a pánové v hlavním a rezidenčním městě to potěšení     se znovu představit a předvést veřejnosti. V tomto období  otevřel cukrářský mistr Peter Reber, nejmladší  ratolest královského zemského sudího a rytíře řádu Sv. Michala, Judr. Franz Xaver Reber, jako jeden z prvních, kavárnu     s cukrárnou, které se tenkrát stávaly módními.

 

Constanze Mozart alpská mléčná čokoláda

Alpská mléčná čokoláda Constanze Reber jemně plněná jakostním pistáciovým marcipánem z čerstvě pražených zelených pistác ...
Skladem
77 Kč

Čokoláda "Marc de Champagne"

Skladem
77 Kč

Čokoláda "Nugátová"

Skladem
77 Kč