Více o čokoládě HACHEZ

TAJEMSTVÍ ČOKOLÁDY HACHEZ

Josef Emile Hachez vyvinul v roce 1890 v německých Brémách rafinovanou recepturu pro výrobu jemných čokolád a pralinek. Zpracovával pouze vybrané odrůdy kakaa z nejlepších pěstitelských oblastí, s láskou a péčí o speciality dokonalé kvality.

Této receptury se dodnes držíme. Šetrné zpracování vybraných surovin zaručuje plné rozvinutí ušlechtilých aroma i jemnou hebkost. Ty činí naše speciality pravou pochoutkou pro labužníky, kteří kladou na čokoládu stejné nároky jako Josef Emile Hachez

Hořká čokoláda 58% z Ekvádoru

Čokoláda z výrazné hořké čokolády 43% s intenzivní chutí kakaa z Ekvádoru. Jemná trpká (hořká) chuť kakaa ukazuje rozman ...
Skladem
66 Kč

Hořká čokoláda 72% ze Sao Tomé

Skladem
66 Kč