Více o čokoládě HACHEZ

TAJEMSTVÍ ČOKOLÁDY HACHEZ

Josef Emile Hachez vyvinul v roce 1890 v německých Brémách rafinovanou recepturu pro výrobu jemných čokolád a pralinek. Zpracovával pouze vybrané odrůdy kakaa z nejlepších pěstitelských oblastí, s láskou a péčí o speciality dokonalé kvality.

Této receptury se dodnes držíme. Šetrné zpracování vybraných surovin zaručuje plné rozvinutí ušlechtilých aroma i jemnou hebkost. Ty činí naše speciality pravou pochoutkou pro labužníky, kteří kladou na čokoládu stejné nároky jako Josef Emile Hachez

0 Kč
80 Kč

Mléčná čokoláda 34% z Papuy Nové Guiney

Jemná tabulková čokoláda 34% s hladkým povrchem a jemnými tóny karamelu. To jsou typické rysy čokolád z pěstitelských ob ...
Skladem
62 Kč

Mléčná čokoláda 43% z Venezuely

Skladem
62 Kč

Hořká čokoláda 58% z Ekvádoru

Skladem
62 Kč

Hořká čokoláda 72% ze Sao Tomé

Skladem
62 Kč

Hořká čokoláda Cocoa d´Arriba 77%

Skladem
77 Kč

Extra hořká čokoláda Premier CRU 88%

Skladem
77 Kč