Více o čokoládě HACHEZ

TAJEMSTVÍ ČOKOLÁDY HACHEZ

Josef Emile Hachez vyvinul v roce 1890 v německých Brémách rafinovanou recepturu pro výrobu jemných čokolád a pralinek. Zpracovával pouze vybrané odrůdy kakaa z nejlepších pěstitelských oblastí, s láskou a péčí o speciality dokonalé kvality.

Této receptury se dodnes držíme. Šetrné zpracování vybraných surovin zaručuje plné rozvinutí ušlechtilých aroma i jemnou hebkost. Ty činí naše speciality pravou pochoutkou pro labužníky, kteří kladou na čokoládu stejné nároky jako Josef Emile Hachez

0 Kč
70 Kč

HACHEZ-mléčná čokoláda se skořicí 100g

Vánoční tmavá mléčná čokoláda se skořicí s obsahem kakaa 55%
Skladem
61 Kč 81 Kč

HACHEZ-mléčná čokoláda se zázvorem 100g

Skladem
61 Kč 81 Kč

Hachez mléčná čokoláda 33% 100g

Skladem
69 Kč

Hachez hořká čokoláda 66% 100g

Skladem
69 Kč