Více o čokoládě HACHEZ

TAJEMSTVÍ ČOKOLÁDY HACHEZ

Josef Emile Hachez vyvinul v roce 1890 v německých Brémách rafinovanou recepturu pro výrobu jemných čokolád a pralinek. Zpracovával pouze vybrané odrůdy kakaa z nejlepších pěstitelských oblastí, s láskou a péčí o speciality dokonalé kvality.

Této receptury se dodnes držíme. Šetrné zpracování vybraných surovin zaručuje plné rozvinutí ušlechtilých aroma i jemnou hebkost. Ty činí naše speciality pravou pochoutkou pro labužníky, kteří kladou na čokoládu stejné nároky jako Josef Emile Hachez

Hachez mléčná čokoláda 33% 100g

Nová řada prémiových čokolád od čokoládových mistrů z firmy HACHEZ. Jemná mléčná čokoláda s obsahem kakaa 33%.
Skladem
73 Kč

Hachez hořká čokoláda 66% 100g

Skladem
73 Kč