Žádná položka
Lahodné mistrovská díla cukrářský umění od roku 1924
Slavný německý specialista z Rüdesheim na romantickém Rýně.

Vlastně to byla ohleduplnost k dámám, která před 88 lety inspirovala Hugo Asbacha vytvořit čokoládu s brandy. Pít alkohol na veřejnosti bylo ve „zlatých dvacátých“ letech pro dámy totiž stále společensky nevhodné, kdežto jíst čokoládu měly povoleno. Proto se v roce 1924 Hugo Asbach rozhodl skrýt brandy do jemné hořko-sladké čokolády. Tehdy ještě nikdo netušil, že si tuto novinku oblíbí i pánové, což se ukázalo jako velice příjemný vedlejší efekt. 
 
Pralinky Asbach se odlišují od jiných pralinek zejména ve dvou věcích: za prvé - brandy použitá v čokoládě dozrává v jedinečných dubových sudech a za druhé - čokoláda prochází speciálním procesem chlazení vyvinutým přímo čokoládovnou Asbach. Díky tomu je křehká cukrová krusta uvnitř čokolády neuvěřitelně jemná a tenká. Tato krusta odděluje lahodnou Asbach brandy od jemné glazury hořko-sladké čokolády.
 
Znalci najdou v sortimentu Asbach samozřejmě také čokoládu bez cukrové krusty, nýbrž je dobře známo, že různí lidé mají různé chutě. Jemné čokolády Asbach z Ruedesheimu na romantickém Rýnu jsou lahodným mistrovským dílem čokoládového umění.
Aby byly náročné požadavky na kvalitu vždy splněny, je nutné věnovat pozornost výrobě čokolády a také jejímu balení. Navzdory moderním technologiím je stále potřeba značného objemu manuální práce, než jsou čokolády Asbach „bezpečně ukryté“ ve svých elegantních obalech.
Přesvědčte se o důmyslné kombinaci pravé Asbach brandy a lahodné čokolády.